#Carreras Manacor

18

Junio

KASTA MAKER SB I J.A. RIERA, S'IMPOSEN AL GRAN PREMI MANACOR.

image

Un any més ha arribat una de les feste més esperada i rellevant del trot a Mallorca, enguany en la seva 65ena edició. Aquest cap de setmana hem viscut doble jornada de trot a l’Hipòdrom de Manacor amb la celebració del Seu Gran Premi.

Ahir, dissabte 17 de juny, va tenir lloc la primera de les dues jornades. Va donar inici a les 16:35h amb el GRAN PREMI MINITROT MANACOR 2023, que es varen adjudicar D’EN PERIL i Narcís Carreras.

Seguidament es varen celebrar les 10 curses del dia. Un dels Trofeus més desitjats era el del Premi Artà que va recaure en el tàndem Jaume Fluxà - KAISER DE LADIL, que varen recòrrer els 2.375 metres que els separaven de la meta en un temps de 1’18”20.

Pel que fa al Premi Felanitx, el guanyador indiscutible va ser BOCCADOR menat per G. Miralles, amb un temps de rodada de 1’17”40.

Avui, diumenge 12 de juny, la jornada ha començat a les 16:35h amb diverses carreres destacades, entre elles el Premi CALA RATJADA, que ha recaigut en GOLIAT DE CLIDE, menat per B. MASCARÓ i que han arribat a meta en un temps de rodada de 1’16”30.

El GRAN PREMI DE MANACOR és un dels Premis hípics amb més història de les Balears i sens dubte, el més esperat i important del llevant mallorquí.

Els 8 participants d’enguany de la generació “K” han desfilat davant tots els assistents minuts abans de donar inici la carrera més important. Contra tots els pronòstics, dos dels favorits per fer-se amb el preuat trofeu han quedat a la cola de la classificació. En canvi, amb una carrera regular i gran perícia, KASTA MAKER i J.A.RIERA s’han convertit en els flamants nous campions del GRAN PREMI DE MANACOR 2023. Han recorregut la distància de 2.375 metres que el separàven de la victòria en un temps de 1’16”90.

Així i tot, esl seus rivals no l’hi han posat gens fàcil al guanyador ai han arribat a meta amb pràcticament dècimes de segon de diferència: en segona posició han arribat KARAMBOLA VX i M. ANDREU en un temps de 1’16”90 i en tercer lloc KALENJI PLA RIB i A. FRONTERA en un temps de 1’16”90.

El flamant campió ha rebut el premi de mans del Conseller de Turisme I Esports, Andreu Serra, acompanyat del President de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socias i del President de la Federació Balear de Trot, Juan Llabata.

Gràcies a tots per acompanyar-mos i gaudir de la gran festa del trot de Llevant Mallorquí!

IEHM

image
image
image
image